Om os

Hos KP's tømrerfirma v/Kristian Pilgaard leverer vi altid kvalitets tømrerarbejde til tiden. Vi er et ambitiøst tømrerfirma, der udfører store som små tømreropgaver alt efter, hvad kunden har af ønsker og behov. Så hvad end du skal have nye vinduer, lavet en flot træterrasse eller udskiftet taget er vi klar til at hjælpe. Vi har base i Silkeborg, men udfører tømrerarbejde i hele Midtjylland og vi kører gerne efter opgaverne!

Vi realiserer dine byggedrømme

Med sans for detaljer og en flot finish mestrer vi alle tømrerfagets discipliner hos KP's tømrerfirma v/Kristian Pilgaard. Derudover er kundetilfredshed og god kundeservice noget, som vi prioriterer højt i vores daglige arbejde. Vi gør derfor en dyd ud af at afstemme inden opstart og have en god dialog gennem hele byggeprocessen. Alt sammen fordi, at vi ønsker at indfri dine byggedrømme.

Vi er blandt andet eksperter i:

 

Vindue- og dørudskift

Terrasser og hegn

Gulvarbejde og trapper

Etablering af vægge og lofter (også akustiklofter)

Tagudskift

Udestuer og tilbygninger

Tømrerrenoveringer ude såvel som inde

Professionel rådgivning

 

Vi er et effektivt tømrerfirma, som altid leverer både kvalitet og kundeservice. Ønsker du at gøre brug af vores faglige kompetencer er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på dit næste tømrerprojekt. Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig!

leverandør